Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Veggie Eggs Benedict

Veggie Eggs Benedict

4:lle

Avokado & TABASCO® Green Sauce hollandaise:

 • 70 g voita

 • puolikas iso avokado

 • 2 keltuaista

 • 3 tl sitruunanmehua

 • 1,5 tl TABASCO® Green Saucea suolaa & mustapippuria

 

Portobellopekoni

 • 1 iso portobello-sieni

 • 1 rkl oliiviöljyä

 • 0,5 tl soijakastiketta

 • 1 tl savupaprikajauhetta

 • hyppysellinen sokeria

 • öljyä paistamiseen

 

Arzak-uppomunat

 • 4 munaa

 • oliiviöljyä

 • ripaus Maldon suolaa

 • pari tippaa TABASCO® Green Saucea

 • elmukelmua & narua

Lisäksi:

 • 4 siivua hyvää leipää

 • rucolaa

 • 1,5 avokadoa

 • sormisuolaa & mustapippuria

 • muutama tippa TABASCO® Green Saucea

 

Hollandaise:
mittaa voi kattilaan, sulata ja kuumenna kiehuvaksi. Mittaa blenderiin avokadon liha, keltuaiset, sitruunamehu ja TABASCO® Green Sauce. Laita blenderi päälle ja kun avokado on sileää, kaada kuuma voi joukkoon hiljakseen blenderin koko ajan käydessä.Mausta valmis kastike suolalla ja mustapippurilla.

Portobellopekoni:
Leikkaa portobellosieni ohuiksi siivuiksi. Sekoita keskenään oliiviöljy,soijakastike, savupaprikajauhe ja sokeri. Sudi mausteseos portobellosiivuille molemmin puolin. Kuumenna pannu ja paista sienisiivut öljyssä miedolla lämmöllä, noin minuutti per puoli. Siirrä odottamaan talouspaperille.

Arzak-uppomunat:
Laita vesi kiehumaan isohkoon kattilaan. Laita pieneen kulhoon kelmua ja voitele se tilkalla oliiviöljyä. Riko muna kelmun päälle ja mausta ripauksella suolaa ja parilla tipalla TABASCO® Green Saucea. Sulje kelmu tiukaksi nyytiksi narulla, jätä narun päät pitkiksi. Upota nyytit poreillen kiehuvaan veteen (voit käyttää apuna esim. puukapustan vartta), varo ettei munat osu kattilan pohjaan tai reunoille. Keitä n. 4 minuuttia. Nosta nyytit pois vedestä ja anna jäähtyä pari minuuttia. Poista kelmut.

Annosten kokoaminen:
Paahda leipäsiivut niin halutessasi. Jaa jokaiselle leivälle reilusti rucolaa, portobellopekonia, viipaloitu avokado ja uppomuna. Lusikoi päälle avokadohollandaisea ja viimeistele annokset sormisuolalla, mustapippurilla ja muutamalla tipalla TABASCO® Green Saucea. Tarjoile heti.

Tämän herkkureseptin teille loi: Hanna, Hannan soppa -blogi

Huevos rancheros

Huevos rancheros

Herkkuleipä

Herkkuleipä