Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Rockaava brunssi

Rockaava brunssi

TABASCO® -fudge
16 kpl

 • 100 g valkosuklaata

 • 1 dl kuohukermaa

 • 1½ dl sokeria

 • 50 g voita

 • 1tl TABASCO® Habanero Sauce

Rouhi valkosuklaa pieniksi paloiksi. Mittaa kuohukerma, sokeri ja voi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä koko ajan sekoitellen 8-10 minuuttia. Lisää valkosuklaarouhe ja TABASCO® Habanero Sauce. Sekoita hyvin, kaada leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen astiaan (10 x 10 cm) ja nosta jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa parin sentin kokoisiksi annospaloiksi. Säilytä makeiset kylmässä.

 

Ceviche

 • 240 g merikuhafilettä

 • 2 tl TABASCO® Green Sauce

 • ½ punasipuli

 • 1 dl tuoretta korianteria silputtuna

 • 2 limen mehu

 • suolaa

 • sokeria

Pilko kala pieniin paloihin. Silppua puolikas punasipuli aivan pieneksi. Silppua joukkoon myös korianteri. Yhdistä nämä kulhossa vaikka jo valmiiksi jääkaappiin. 20 minuuttia ennen brunssin alkua purista joukkoon limen mehu kypsentämään kala. Lisää joukkoon myös TABASCO® Green Sauce, suola ja sokeri. Tässä ohjeessa jalapeno maistuu vienosti taustalla jättäen kalan maun ansaitusti etusijalle. Tulisuutta kaipaavat voivat ripsiä lisäpotkua ceviceen pöytä TABASCO®-kastikkeista.

Cevichen voi hyvin tehdä myös herkkutattisena korvaamalla kalan sienellä. Silloin suosittelemme käyttämään savunmakuista TABASCO® Chipotle Saucea.

 

Pekoniin käärityt avokadot
12 kpl

 • 2 avokadoa

 • 12 kpl luomupekonia

 • 4 tl TABASCO® Chipotle Sauce

 • (suolaa)

Puolita avokado, poista kivi. Lusikoi puolikkaat kuoristaan kokonaisena pois.Leikkaa jokainen puolikas kolmeen osaan. Laita pekoni työlaudalle ja sutikoi niille TABASCO® Chipotle Saucea. Kääri pekoni avokadon ympärille kastikepuoli ulospäin. Nosta leivinpaperoidulle uunipellille ja lykkää 200 asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi. Tarjoa lämpimänä tai jäähtyneenä. Toimii kummin vaan!

Jos tarjoat pekoniavokadot TABASCO®majoneesin kanssa, unohda suola. Jos tarjoat ne pelkälteen, ripsi ennen pekoniin käärimistä avokadoille hiukan suolaa. Luomupekonit ovat eettisyytensä lisäksi sopivan lyhyitä tähän hommaan. Tavallisen pekonisiivun puolittaisin.

 

TABASCO® -majoneesi

 • 1 munankeltuainen

 • 2 tl sinappia

 • 1 rkl vaaleaabalsamico-etikkaa

 • 1,5 dl rypsiöljyä

 • hyppysellinensuolaa

 • sokeria

 • paprikajauhetta

 • 2 tl TABASCO® Chipotle Sauce

Sekoita korkeassa, kapeassa kulhossa munankeltuaiset, sinappi ja etikka. Vaahdota seosta sähkövatkaimella ja lisää laitteen käydessä joukkoon öljy ensin tipoittain, sitten ohuena nauhana. Valmis majoneesi on vaaleaa ja kuohkeaa. Mausta.


Guacamolehko

 • 8 kpl miniluumutomaattia

 • 2 avokadoa

 • reilusti korianteria

 • suolaa

 • 2 tl TABASCO® Green Sauce

Puolita tomaatit. Puolita myös avokadot ja poista kivi. Koverra avokadot pois kuorestaan. Pilko korianteri silpuksi. Yhdistä kaikki ainekset morttelissa ja nuiji karkeaksi seokseksi. Tarjoa tortillan tai croissantin välissä.

ämän herkkureseptin teille loi: Jukka ja Merituuli, Sillä sipuli -blogi

Kurpitsavohvelit

Kurpitsavohvelit

Classic Burger

Classic Burger