Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Huevos rancheros

Huevos rancheros

4:lle

 • 4-6 tomaattia

 • 1 punainen chili

 • 1 valkosipulinkynsi

 • 1/2 limetin mehu

 • 2 salottisipulia

 • 1/2 dl oliiviöljyä

 • 1 tl Maldon suolaa

 • 2 tl sokeria

 • 2 tl TABASCO® Green Sauce -kastiketta

 • 4 kananmunaa

 • 50 g cheddar-juustoa

 • 2 kevätsipulia

 • 1/2 dl tuoretta korianteria hienonnettuna

Lisäksi

 • 1 lime

 • 2 avokadoa

 • paahtoleipää

 • TABASCO® Green Sauce –kastiketta

Valmista salsakastike jo edellisenä iltana jääkaappiin tekeytymään. Halkaise tomaatit neljään osaan ja kaavi siemenet pois. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja laita ne kulhoon. Poista chilistä siemenet ja pilko se pieniksi kuutioiksi. Murskaa valkosipuli ja lisää se chilin kera tomaattien joukkoon.

Kuori ja hienonna shalottisipulit ja kuulota niitä hetki öljyssä. Anna jäähtyä hieman ja lisää sipulisilppu tomaattien joukkoon. Purista päälle puolikkaan limetin mehu, mausta suolalla, sokerilla sekä TABASCO® Green Sauce -kastikkeella. Sekoita ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.

Aloita seuraavana aamuna pilkkomalla juusto pieniksi kuutioiksi sekä kevätsipulinvarret renkaiksi. Kaada tomaattisalsa pannulla ja anna porista keskilämmöllä muutamia minuutteja, kunnes ylimääräinen neste on haihtunut. Alenna lämpöä ja tee kastikkeeseen 4 koloa, johon riko kananmunat. Ripottele päälle juustokuutiot ja anna kypsyä kunnes munien valkuainen on kiinteää, mutta keltuainen vielä juoksevaa.

Viipaloi avokado, purista päälle hieman limetin mehua. Ripottele munakkaan päälle renkaiksi leikattu kevätsipuli sekä hienonnettua korianteria. Tarjoile avokadoviipaleiden, kevyesti paahdetun paahtoleivän sekä TABASCO® Green Sauce -kastikkeen kera.

Tämän herkkureseptin teille loi: TIia ja Mikko, Avaruusasema -blogi

Vegebrunssiburgerit

Vegebrunssiburgerit

Veggie Eggs Benedict

Veggie Eggs Benedict