COLMAN’S

taustakuva.jpg
 
 

Keltainen hovihankkija

Joistakin tuotteista tulee kestoklassikkoja. Yksi niistä on keltaisessa peltipurkissa myytävä Colman’s Sinappijauhe. Jeremiah Colmanin perustama Colman’s sai alkunsa Itä-Englannin Norwichissä jo vuonna 1814. Pitkän historiansa ja perinteikkään tuotantonsa vuoksi Colman’s mielletäänkin Englannin kansallissinapiksi.

Colman’s Sinappijauheen tunnusomainen tulinen maku syntyy vaaleiden ja tummien sinapinsiementen ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Sekoitussuhde on ollut tarkoin varjeltu salaisuus aina siitä lähtien, kun Jeremiah painoi ensimmäisen sinappipurkkinsa kannen kiinni.

Monikäyttöinen jauhe

Colman’s Sinappijauhe soveltuu kaikkiin ruokiin, joissa käytetään sinappia. Lisäksi siitä voi valmistaa omaa sinappia ja maustaa sen vaikkapa viskillä, hunajalla, TABASCO®-chilikastikkeilla tai muilla mielimausteillasi.

Jauhe soveltuu mainiosti myös pataruokien suurustamiseen sekä esimerkiksi lihan, sienien, kasvisruokien ja kylmien kastikkeiden maustamiseen. Paakkuuntumisen estämiseksi jauhe kannattaa joko siivilöidä ruokaan tai sekoittaa ensin vesitilkkaan.

 
colmans_jauhe.jpg

Colman’s sinappijauhe

Kehitetty Itä-Englannin Norwichissä. Hienojakoinen vaaleankeltainen jauhe. Tuoksussa heinää, ruohoa ja voimakasta piparjuurta.

Käyttökohteet:
• kotitekoinen sinappi
• kastikkeet
• liha-, lintu- tai riistapadat
• jauheliharuoat
• kastikkeet
• rub-mausteseokset
• munakokkeli
• coleslaw
• perunagratiini
• juuresgratiini

Kotitekoisen sinapin kannattaa antaa tekeytyä muutamia päiviä tai viikkoja, jotta mausta tulee täyteläisempi, pehmeämpi ja kypsempi.