Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Kaurakerma-kanttarellipasta

Kaurakerma-kanttarellipasta

TABASCO®- kastikkeella maustettu kaurakerma-kanttarellipasta

4:lle

Ainesosat:

  • 2 rkl rypsiöljyä

  • 2 sipulia

  • 1l kanttarellejä

  • 1 valkosipulin kynsi

  • 2 tl TABASCO® -kastiketta

  • 2 dl kaurakermaa

  • 1 dl valkoviiniä

  • 1 rkl hienonnettua lehtipersiljaa

  • 2 tl Maldon suolaa

  • mustapippuria myllystä

  • 1 rkl Maldon suolaa pastan keitinveteen

  • 500g spaghettia

Valmistus:

  1. Hienonna sipulit ja valkosipuli

  2. Revi huuhdellut ja hyvin kuivatut kanttarellit käsin hiukan pienemmiksi paloiksi.

  3. Paista kanttarelleja kuivalla pannulla ja anna "hikoilla" turhat nesteet pois.

  4. Nosta sienet pois pannulta ja lisää pannulle öljy, sipuli ja valkosipuli, kuullota noin 5min kunnes sipulit ovat läpikuultavia.

  5. Lisää kanttarellit takaisin pannulle, mausta Maldon suolalla, lisää valkoviini ja kiehauta, lisää lopuksi kerma.

  6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan "al dente" noin 6-8min, valuta ja nosta pannulle kastikkeen sekaan.

  7. Lisää TABASCO®-kastike, vastajauhettu mustapippuri ja hienonnettu lehtipersilja, tarjoile heti!



Marcos_kuva.jpg

Reseptin loi vuoden 2019 brändilähettiläs Marcos Gois

Ahvenanmaan pannukakku

Ahvenanmaan pannukakku

Savukalavohveleita & TABASCO®-kastike maustettuja kurkkuja

Savukalavohveleita & TABASCO®-kastike maustettuja kurkkuja