Site_profile.png

Hei!

Tervetuloa makujen maailmaan. Tutustu herkullisiin resepteihin, kokeile ja nauti!

Jakkihedelmä chili

Jakkihedelmä chili

Jakkihedelmä chili neljälle

Ainesosat:

  • CHILI

  • 1/2 kpl sipuli

  • 2 kpl valkosipulinkynsiä

  • 1 kpl chilihedelmä

  • 1 kpl porkkana

  • 125 g lanttua

  • 1 prk Del Monte Jakkihedelmä (à 400 g)

  • 1 rkl tomaattipyreetä

  • 2 tl dijon sinappia

  • 1 prk tomaattimurskaa (à 400 g)

  • 2 dl vettä

  • 1 1/2 rkl soijaa

  • suolaa

  • TABASCO® Buffalo -kastiketta

  • öljyä paistamiseen

  • LISÄKSI

  • kaura fraiche

  • riisiä

  • tuoretta oreganoa

Valmistus:

  1. Chili: Kuori sipuli ja valkosipuli ja pilko. Leikkaa chili kahtia (pitkittäin) ja poista siemenkota, hienonna kuutioksi.

  2. Kuori porkkanat, lanttu ja raasta.

  3. Valuta ja huuhtele jakkihedelmä. Leikkaa pienemmäksi.

  4. Ruskista jakkihedelmä öljyssä (padassa). Lisää tomaattipyree, chili ja raastetut juurekset, sinappi, vesi ja soija. Hauduta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia.

  5. Mausta suolalla ja pippurilla.

  6. Tarjoa chili riisin kanssa. Koristele kaura fraichella ja tuoreella oreganolla. Lisää TABASCO® Buffalo -kastiketta maun mukaan.

    Vinkki! Maistuu myös leivän kanssa.

Piccalilly -voileipä

Piccalilly -voileipä

Jakkihedelmätacot

Jakkihedelmätacot