MALDON

 
 

Maldon, Essexin perinteinen suola

Essexin rannikolla on valmistettu suolaa perinteisin menetelmin jo 2000 –vuoden ajan.

Maldon on alue, joka soveltuu poikkeuksellisen hyvin suolan tuotantoon. Alueen vähäinen sademäärä ja vuorovesien pesemät suoalueet luovat yhdessä täydelliset olosuhteet suolan tuotannolle, Maldon Salt Company saikin alkunsa jo vuonna 1882.

Maldon suolan valmistus

Merivesi suodatetaan ja keitetään, samalla epäpuhtaudet poistuvat. Tämän jälkeen vettä kuumennetaan kunnes suola kristalisoituu. Vaaditaan juuri oikea lämpötila ja ajoitus, on osattava perinteinen taito, suolan vetäminen käsin altaista. Taitavan käsityön tuloksena syntyy puhtaan valkoisia rapeita suolakristalleja, jotka ovat tunnistettavasti Maldon Suolaa.

 
Suola.jpg

Maldon Merisuola 250g

Käsityönä valmistettua gourmetsuolaa Essexin rannikolta
• Luonnollinen tuote, ei lisäaineita
• Kokkien suosima
• Täydellinen pöytämauste

Savusuola.jpg

Maldon Savustettu Merisuola 125g

• Käsityönä valmistettua kylmäsavustettu gourmetsuolaa Essexin rannikolta
• Luonnollinen tuote, ei lisäaineita
• Kokkien suosima
• Täydellinen pöytämauste

Merisuola_low.jpg

Maldon Merisuolamylly 55g

• Käsityönä valmistettua gourmetsuolaa Essexin rannikolta
• Luonnollinen tuote, ei lisäaineita
• Kokkien suosima
• Täydellinen pöytämauste
• Täyttö onnistuu helposti
• Kaksiportainen säätömekansimi

Savusuola_low.jpg

Maldon Savustettu Merisuolamylly 55g

• Käsityönä valmistettua kylmäsavustettu gourmetsuolaa Essexin rannikolta
• Luonnollinen tuote, ei lisäaineita
• Kokkien suosima
• Täydellinen pöytämauste
• Täyttö onnistuu helposti
• Kaksiportainen säätömekansimi

Pippuri_low.jpg

Maldon Mustapippurimylly 50g

• Käsin pakattua ja aurinkokuivattua pippuria maailman parhaalta pippurinkasvatusalueilta
• Kuljetuksen ajan foliopakattu aromien säilömiseksi
• Väkevä, tulinen ja aromaattinen mustapippuri